de PI4RAZ website


Home arrow Laatste nieuws arrow Nieuws archief arrow Persbericht AT-D868UV


Apr 24, 2017 at 02:08 PM
Home
Laatste nieuws
Agenda
Over PI4RAZ
Technische artikelen
FAQs
News Feeds
Advanced Search
PI4RAZ Forum
PI4RAZ Logbook
Foto album
Ham Info
QSL kaartenbak
DX-cluster
JOTA cluster
Live Stream
MUF map
Tropo voorspelling
Agentschap Telecom
VERON
VRZA
Zoetermeer Award
Overig
Administrator
Blog
Contact Us
Links
Laatste Forum Topics
Login Form
Welcome, Guest. Please login or register.
24 April 2017, 13:08:38
Username: Password:
Login with username, password and session length

Forgot your password?
Banner
   Zonne  Rontgenstraling:     X-ray Status    Zonne Geomagnetisme:     Solar Geomagnetic Status
Persbericht AT-D868UV Print E-mail
User Rating: / 0
PoorBest 
Geschreven door Administrator   
Mar 02, 2017 at 02:16 PM

logoDe nieuwe AnyTone AT-D868UV Dual Band DMR en Analoge transceiver wordt eind mei 2017 verwacht op de Amerikaanse markt. Dit is een geadvanceerde enkele chip radio die voldoet aan de MOTOTRBO Tier I en II specificaties en 4 vermogensinstellingen heeft van respectievelijk 6W/2.5W/1W/0.5W. De frequentiebanden omvatten zowel 136—174 MHz als 400—480 MHz. De radio detecteert automatisch of analoge dan wel digitale signalen ontvangen worden en kiest zelf de juiste mode. Hij heeft 2.000 kanalen maar ook VFO afstemming en in DMR mode zijn er 2 kanalen per frequentie.

 

Mooi hè?De nieuwe radio heeft een 1.77 inch TFT kleuren LCD display die een goede presentatie geeft van de vele operating modes inclusief icoontjes voor een succesvolle verbinding met een repeater naast het caller ID en naam etc. De bandbreedte is 12.5k/25k voor Analog, en 12.5k voor de digitale DMR mode. GPS, man down, voice recording, en shock sensing zijn optionele uitbreidingen. De firmware kan door de gebruiker geüpdate worden. Alle typische CTCSS/DCS, en DTMF/2TONE/5TONE codeer en decodeer functies zitten eveneens standaard in de radio. Het digitale deel van de radio heeft de mogelijkheid voor het versturen van tekstberichten via het keyboard.

Er wordt een batterij optie aangeboden in plaats van de standaard 2100 mAh Li-ion accu: een 3300 mAh polymeer film accu. Dat levert ruim 50% meer gebruikstijd op.

Behalve de Dual Band AT-D868UV radio introduceert AnyTone daarnaast haar nieuwe Single Band AnyTone AT-D868S radio met dezelfde technische gegevens behalve dat de vermogensinstellingen 10W/5W/2.5W/1W zullen zijn. Beide radio's krijgen FCC goedkeuring en worden ondersteund door een uitgebreid software programmeerpakket.

Er staan nog een aantal extra AnyTone radio's gepland voor later in 2017, waaronder twee mobiele 60W/50Watt Analoge/Digitale DMR radio's. Het loont de moeite om te wachten op de nieuwe Dual Band AT-D5888 omdat deze over dezelfde uitgebreide mogelijkheden zal beschikken als de hierboven genoemde portofoons. Daarnaast werkt AnyTone aan de ontwikkeling van een lijn DMR repeaters.

 

Image Image 

Meningen van lezers
Je moet je aanmelden of registreren om je mening te kunnen geven.

Laatst Gewijzigd ( Apr 10, 2017 at 09:13 AM )
Who's Online
Er zijn 121 gasten online en 1 bekende online
  • PA3EKM
Praatpaal


U moet zich eerst aanmelden voor u berichten kunt plaatsen!
Maak hier een account aan!
Polls
Contesten?
  

Call mutaties sinds vorige week

Newsflash

ISSHet Amateur Radio on the International Space Station (ARISS http://www.ariss.org) packet digipeater systeem werkt nu weer op VHF -- 145.825 MHz. Door het defect raken van de Ericsson VHF portofoon aan boord van het ISS was de ARISS packet repeater verhuisd naar 70 centimeter. In februari bracht een vrachtraket een nieuwe Ericsson 2-meter portofoon naar het ISS ter vervanging van het defect geraakte exemplaar, die in de Columbus module gebruikt werd voor verbindingen met scholen en voor Amateur Radio packet.

 

Geef je mening (0 meningen)
Lees meer... 

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.
Design by Mamboteam.com | Powered by Mambobanner.de