Duits callboek online

Duits callboek online

Naast de mogelijkheid voor het opvragen van calls zoals ook het Agentschap Telecom dat ter beschikking stelt, heeft het duitse BNetzA nu het complete callboek van duitse amateurs als pdf-bestand on-line gezet (ca. 8 MB) om te downloaden. Het bestand bevat de situatie zoals deze was op 9 januari 2007.

 

Je kunt de gegevens vinden via de link ans.bundesnetzagentur.de/Amateurfunk/. Op 875 DIN A4-tjes zijn alle duitse calls opgenomen met de vermelding van machtigingstype, naam en adresgegevens. Indien de machtiginghouder aangegeven heeft geen vermelding van adresgegevens te willen, is alleen de call en de naam opgenomen. Bij op afstand bediende of beheerde stations zoals repeaters is de locator aangegeven.

In Juli wordt een nieuwe update verwacht; daarna wordt elk jaar in Januari geupdate. De site van BNetsA beschikt natuurlijk altijd over de laatste actuele gegevens.