Wijziging Frequentie Repeater Zoetermeer

Wijziging Frequentie Repeater Zoetermeer

Met ingang van zondag 15 juli 2007 zullen de frequenties van de Zoetermeerse repeaters gewijzigd worden. De locatie blijft nog even dezelfde, maar in de loop van volgende week gaan de repeaters naar een nieuwe locatie waar ze een veel beter bereik zullen hebben.

 

Op zondag 15 juli zullen de repeaters van Zoetermeer onder hun nieuwe machtiging gaan draaien. De frequenties die bij deze machtiging horen, zijn:

2 meter: ingang 145.150MHz uitgang 145.750MHz

70 cm: ingang 431.950MHz uitgang 430.350MHz

De locatie blijft in afwachting van de verhuizing nog even dezelfde. In de loop van volgende week (de week van 16-20 juli) verhuist de repeater naar een geschiktere locatie. Een onderbreking van de uitzendingen ligt dan uiteraard voor de hand. Zodra er meer bekend is, zullen we het laten weten.