Nieuwe service: Datasheets

pdflogo

pdflogoNieuwe service: Datasheets

Vanaf heden is een nieuwe categorie toegevoegd aan de Download sectie: Datasheets. De download sectie is overigens alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers.

 

In deze sectie zullen datasheets verzameld worden van in eerste instantie componenten die toegepast worden in projecten of schema's die op de site gepubliceerd zijn of worden. Heb je zelf een datasheet waarvan je denkt dat het voor mede-amateurs belangrijk kan zijn, dan zal ik ze graag erbij zetten.

De eerste reeks componenten die er nu op staan, zijn de componenten die in de BITX20 toegepast worden. Als je straks immers moet gaan solderen, is het altijd handig om te weten waar de basis, emitter, collector, gate, drain en source van je componenten zitten. Of de voeding van je LF IC. Je kunt ze printen en aan je BITX documentatie toevoegen. Of on-line bekijken. Ik hoop er een grote en vooral interessante database van te maken.

De datasheets zijn allemaal in het Adobe Acrobat formaat. Om dat te kunnen lezen, heb je de Acobat reader nodig als je die nog niet hebt. Na installatie kan je de datasheets lezen en/of printen.