50e JOTA zit erop

Jota50

Jota5050e JOTA zit erop

De radio amateurs Zoetermeer hebben weer een druk weekend achter de rug. Met de scouts van John McCormick werd de 50e Jota tot een succes gemaakt, maar ook werd steun verleend tijdens het regiospel aan Ashanti (Theo, PA3GHJ) en Impeesa (Jack, PA7RJ en Berend, PD7BS)

 

De disciplines waarbij ondersteuning werd verleend waren uiteraard het maken van verbindingen, dit keer onder de bijzondere call PA1000ZTM/J, het APRS spel, morse spel, vossejagen en solderen. Dankzij de inzet en enthousiasme van een groot aantal leden van de RAZ is voor veel scouts het jubileumjaar 50 jaar JOTA een geslaagd evenement geworden. Een kleine foto-impressie staat inmiddels in het foto-album; in de loop van deze week, als ik ook nog foto's van andere bronnen krijg, zal ik deze toevoegen. Hou het album dus in de gaten!