Zelfbouw projecten

Zelfbouw projecten

Hoewel we nog midden in het BitX20 project zitten, kijken we alvast vooruit naar het volgende project om gezamelijk te gaan doen. Waarom nu al? Nou, omdat in vooral de grotere projecten erg veel voorbereiding gaat zitten. Eerst een onderwerp vinden, dan gegadigden benaderen, onderdelenlijsten maken, leveranciers selecteren, inkopen, pakketten samenstellen, beschrijvingen maken… en dan kan er gebouwd worden. Maar voor een volgend project willen we graag eens wat van júllie horen…

 

Nou kan ik daar wel een poll voor inrichten, maar dan heb je een beperkte keuzelijst waarvan ik de onderwerpen aandraag. En dat wil ik nou juist niet. Tot nu toe vielen de bouwprojecten in goede aarde. Maar wat vinden jullie zelf interessant om eens aandacht aan te besteden? Dat kan van alles zijn: meetapparatuur (zoals de eerder beschreven frequentieteller, dubbeltoon generator, LC-meter), antenne tuner(s), portabel antennes, of misschien gewoon iets helemaal anders waar je alleen niet aan durft te beginnen. Of misschien zie je meer in externe activiteiten zoals velddagen, contesten of zelfs een DX-peditie. Laat je fantasie eens gaan en draag wat ideeën aan wat we als vereniging zouden kunnen doen. Je kunt dit bericht gebruiken om te reageren, maar ook het forum. Laat eens weten waar je interesse naar uitgaat…