Wereldwijd ATV open huis

Wereldwijd ATV open huis

Bryon Foster, N6FIU, editor en publisher van de ATV Newsletter, is van plan een wereldwijd ATV open huis te organiseren. Het doel is om meer leden te werven voor ATV groepen en clubs. En om alle amateurs te wijzen op de mogelijkheden van ATV en ze een kans te geven ermee in de lucht te komen en contacten te leggen via de computer.

 

Het open huis zal 24 uur duren en is open voor alle amateurs die deel willen nemen. Door gebruik te maken van de voordelen van internet en bekende technieken zoals Skype, ooVoo, echolink, talkback/talkin freqenties en zelfs het keyboard en chatsites toe te passen, kunnen QSO's gemaakt worden.
Met deze eenvoudige gereedschappen kunnen de deuren naar ATV geopend worden en krijg je de kans om ATV stations, repeaters en de wereld van ATV te verkennen.
De datum van het wereldwijde ATV event komt te liggen ergens tussen september en de eerste helft van december. Dat geeft participerende ATV amateurs de tijd om zich op het event voor te bereiden.

Bryon zal een lijst met ATV repeaters samenstellen die mee zullen doen aan het Wereldwijde ATV Open Huis en die lijst zal ook gepubliceerd worden.
Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal dat gemeld worden. Alle input is welkom. Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je kontakt opnemen met world-wide-atv-repeater-networkhotmail.com