1001 jaar Zoetermeer

Burgemeester

Burgemeester1001 jaar Zoetermeer

Jazeker, de festiviteiten rondom 1000 jaar Zoetermeer zijn afgelopen zaterdag officieel beëindigd. Daarmeer is er ook een eind gekomen aan de mogelijkheid om het bijzondere station PA1000ZTM te werken. Zaterdag was de laatste uitzending vanaf de markt in Zoetermeer.

 

Om 10.00 waren we al in de weer om de twee marktkramen die we toegewezen hadden gekregen, in te richten. Eén van de kramen was ingericht als zendstation, en de tweede als een zelfbouw tentoonstelling en met promotiemateriaal van de VERON. Vanaf 13.00 begonnen de optredens, en de evenementen zouden tot 19.00 duren.

Rond 15.30 verscheen de burgemeester op de markt. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om zich te laten informeren over onze aktiviteiten en heeft vervolgens een aantal Zoetermeer awards van zijn handtekening voorzien. Daarmee zijn we nu als zendamateur vereniging in elk geval bekend bij de burgemeester.

Het hele evenement was jammer genoeg slecht bezocht. Zelfs bij de hoofdact om 14.00 (Vader Abraham) was de markt voor nog geen 10% bezet. Dat uitte zich ook in de aanloop bij onze stand: minimaal bezoek. Alleen de laptop waar de promotiefilm op draaide had wel een keer of 10 verkocht kunnen worden HI. Desalniettemin hebben we een uitstekende (veld)dag gehad en hebben we ons in Zoetermeer goed geprofileerd.

Voor beeldmateriaal kun je in het Fotoalbum terecht.