Jota 2008

jota

jotaJota 2008

Dit weekend, 18 en 19 oktober, vondt de 51e Jamboree on the Air plaats. De Radio Amateurs Zoetermeer waren weer te gast bij scoutinggroep John McCormick in het van Tuyllpark, achter Dutch Water Dreams

 

Op vrijdag is al begonnen met pionieren van de mast voor het dragen van de steunmast voor de twee FD4 antennes en de mast met de rotor en daar weer bovenop de 2m- en 70cm richtantennes. Door de RAZ werd op diverse gebieden ondersteuning verricht: het maken van verbindingen op HF (voice en PSK31) en VHF/UHF, een APRS spel, het bouwen van een schakeling volgens de spijkermethode, een heuse morse seintraining, vossejagen, en niet te vergeten het avondspel dat door diverse amateurs thuis tot diep in de nacht met veel belangstelling en plezier gevolgd is.

Voor een foto-impressie, zie het album JOTA 2008 in het foto-album.