Oude DXsummit site per 19 november offline

Oude DXsummit site per 19 november offline

De nieuwe DX Summit website ging al op 23 mei 2008 online. De site is van scratch af aan opnieuw ontwikkeld en gebruikt de allernieuwste beschikbare technieken. De nieuwe DX Summit site groeit gestaag en momenteel loopt het aantal hits naar de 1 miljoen per dag.

 

Naast het bieden van dezelfde functionaliteit als de oude DX Summit, biedt het nieuwe platform de noodzakelijke  flexibileit om eenvoudig nieuwe opties toe te voegen die nu nog op de tekentafel liggen.

De oude DX Summit homepage op http://oh2aq.kolumbus.com/ verwijst gebruikers naar de nieuwe DX Summit website. Alle oude DX Summit data pagina's staan echter nog steeds online maar het aantal hits daarop neemt dagelijks af, zoals men al verwachtte. Het aantal hits is nog steeds erg hoog maar de tijd is nu gekomen om de oude DX Summit uit te schakelen waardoor gebruikers problemen kunnen ondervinden. Ook PI4RAZ maakt gebruik van de DX Summit website voor de DX gegevens. 

Om compatible te blijven met oude software, biedt de nieuwe DX Summit een aantal DX spot webpagina's die 100% HTML compatible zijn met dezelfde pagina's op de oude DX Summit site.

Pas de URLs in je applicaties of website aan naar onderstaande links en het zou allemaal moeten blijven werken met de nieuwe DX Summit site. URLs die aangepast moeten worden:

Laatste 25 DX spots pagina
Oude URL: http://oh2aq.kolumbus.com/dxs/dx25.html
Nieuwe URL: http://www.dxsummit.fi/text/dx25.html

Laatste 1000 DX spots pagina
Oude URL: http://oh2aq.kolumbus.com/dxs/dx1000.html
Nieuwe URL: http://www.dxsummit.fi/text/dx1000.html

Laatste 10000 DX spots pagina
Oude URL: http://oh2aq.kolumbus.com/dxs/dx10000.html
Nieuwe URL: http://www.dxsummit.fi/text/dx10000.html