Nieuw HAM blad binnenkort ook in het Engels

hamradio

hamradioNieuw HAM blad binnenkort ook in het Engels

Na het nieuws over het verdwijnen van het papieren blad MegaHerz in Frankrijk, is er nu ook positief nieuws te melden. Het nieuwe – eveneens Franse – blad "e-magazine" komt binnenkort ook in het Engels beschikbaar.

 

Vincent, F5SLD schrijft daarover: "Na het grote succes van Ham-Mag, het Franse amateur radio 'E-magazine', hebben we besloten het magazine ook in het Engels te gaan publiceren!"

"Maar om deze uitdaging aan te gaan hebben we de input van een heleboel O.M's nodig. Iedereen kan ons informatie sturen over techniek, zelfbouw, ondersteuning, DX, expedities enz. enz. De opzet is om allerlei informatie met betrekking tot amateur radio te delen."

Je kunt het blad alvast bekijken op: http://www.ham-mag.com