Kortegolf antennepark op Goeree-Overflakkee

antenne

antenneKortegolf antennepark op Goeree-Overflakkee?

Paul, PA3DFR, was afgelopen zondag een ANWB route aan het rijden, toen hij op Goeree-Overflakkee een in aanbouw zijnd antennepark tegenkwam. En wat doe je dan als radio amateur: je neemt even een kijkje…

 

Als adres registreerde Paul Klarebeekweg 17 Ouddorp. Er staan niet bij wat voor een zendstation dat is, maar het is in ieder geval een kortegolf station. Er staan wat oudere antennes maar men is ook bezig met het bouwen van een aantal verticals. Wie weet waar dit antennepark voor dient mag het zeggen. Wij zijn erg nieuwsgierig. Vooral omdat, als je in Google Earth "Klarebeekweg 17, Ouddorp" intikt, het hele terrein geblurred is (onherkenbaar gemaakt)!!!

 

Update: Dat duurde niet lang. Een van onze trouwe lezers is bekend met het terrein: het is van de Koninklijke Marine. Vandaar dat de vijand niet mee mag kijken op Google Earth…

 

 

antenne

 

 

antennes

 

 

LogPer

 

 

Antennes

 

 

antenne

 

 

antenne

 

 

Balun