QRP kits in YouTube

QRP

QRPQRP kits in YouTube

Juan, EA5BLP, heeft een YouTube channel opgezet dat geheel gewijd is aan QRP radio's en het werken ermee. Op QRPedia schrijft Juan:
"Hallo QRP-ers. Ik heb een channel in Youtube gemaakt waarop een aantal QRP kits in actie te zien zijn (SW-20, Ten Tec 1330, Weber dual band, K-1, Heathkit hw-9 en anderen) tijdens echte QSO's en zelfs een aantal portable".

 

De video's zijn opgenomen met een eenvoudige (foto)camera en over het algemeen op een lawaaiige middag met slechte propagatie. Verwacht dus geen BBC productie!

De informatie is misschien interessant voor QRPers die zich toeleggen op dit soort zenders.

Overigens besteedde ik al eens aandacht aan diverse QRP sets . Het is leuk om te zien dat er wel één stuks Nederlander zich ingeschreven heeft voor het QROlle project. Als dat naar aanleiding van de artikelen hier is geweest Cees, dan hoop ik dat je er hier iets over wil vertellen als je 'm af hebt…

Afijn, Filmpje!

 

 

En hier is de link: http://www.youtube.com/user/ea5blp