Cushcraft overgenomen door MFJ

cushcraft logo

cushcraft logoCushcraft overgenomen door MFJ

Op 7 augustus j.l. heeft MFJ Enterprises laten weten dat zij met ingang van 31 juli de Cushcraft Amateur Radio antenne productlijn overgenomen hebben van het in Missouri gevestigde Laird Technologies.

 

MFJ laat verder weten dat Cushcraft — fabrikant van HF/VHF/UHF vertikale, beam en Yagi antennes voor de Amateur Radio gemeenschap — de productie zal voortzetten in Manchester, New Hampshire. "We zijn verheugd de Cushcraft Amateur Radio Antenne productlijn naast onze overige vijf bedrijven te hebben," zegt Martin F. Jue, directeur en oprichter van MFJ Enterprises, Inc.

"Deze productlijn vergroot onze mogelijkheden om onze klanten een uitgebreid assortiment antennes aan te bieden in diverse prijsklassen. Klanten kunnen nu bij één leverancier kiezen tussen Cushcraft Amateur Radio antennes, Hy-gain en MFJ antennes."

MFJ kocht Hy-gain al in 2000 en ze zijn tevens eigenaar van Ameritron, Mirage en Vectronics. Jue zegt dat de Cushcraft lijn meer dan 50 nieuwe producten toevoegt aan MFJ's Amateur Radio productlijn. "We gaan nog meer nieuwe producten aan deze antenne lijn toevoegen en we zullen de naam Cushcraft Amateur Radio antennes nog lang in de toekomst hanteren. Gebruikers van de Cushcraft Amateur Radio antenne producten zullen de voortzetting van de topkwaliteit fabricage van dit product in New Hampshire in combinatie met de toewijding van MFJ aan perfecte after-the-sale service in Mississippi waarderen," zegt Jue.

De 120 pagina's dikke MFJ catalogus voor zal tevens de hele Cushcraft Amateur Radio antenne productlijn bevatten. MFJ heeft een speciaal klantentelefoonnummer in het leven geroepen — +1 662-323-5803 — om de technische support voor Cushcraft antenne producten, verzoeken om onderdelen en service af te handelen.

Overigens is de website van cushcraft momenteel onbereikbaar…