Essex CW Amateur Radio Club

ecwarclogo

ecwarclogoEssex CW Amateur Radio Club

De Essex CW Amateur Radio Club is een nieuwe club voor iedereen die Morse Code een warm hart toedraagt. Hoewel de oprichters uit Essex in Engeland komen, zijn leden van over de hele wereld welkom.

 

De Essex CW ARC is is van plan om een heleboel CW activiteiten te gaan ontplooien, zoals bijvoorbeeld meedoen in contesten, bijvoorbeeld de CW NFD, demonstraties tijdens special events, en lezingen over en het stimuleren van CW bij afdelingen.

De roepnaam van de club is G1FCW en ze ontmoeten elkaar (met gebruik van CW uiteraard!) op de laatste woensdag van elke maand om 19:30 op 3.540 KHz +/- QRM. Dat is zeer vermoedelijk Engelse local time en dat komt in de winter overeen met UTC, wat weer 20:30 Nederlandse tijd is.

De aandacht van de club gaat in het bijzonder uit naar degenen die CW willen leren. Als je in deze categorie valt, of als je anderen kunt helpen met deze activiteit, kan je overwegen om lid te worden.

Essex CW Amateur Radio Club
Promoot het gebruik van CW op de amateurbanden!

http://www.essexcw.org.uk/