Toelichting van Schaart

schaart

schaartToelichting van Schaart

Velen vragen zich af waarom Schaart stopt met amateurradio. De reden van dit besluit ligt mede bij een beslissing van Yaesu Japan. Yaesu Japan heeft Schaart twee maanden geleden per mail laten weten, dat men per direct geen zaken meer wenste te doen.

 

De reden van dit besluit is voor Schaart tot op de dag van vandaag een raadsel, temeer daar men reeds jarenlang een relatie heeft, en dat men jarenlang de uiterste best heeft gedaan voor het merk Yaesu.

"Daar de amateurmarkt geen groeiende markt is, en voor Schaart er simpelweg geen groeipotentie meer aanwezig is, hebben wij besloten om onze activiteiten in andere werkzaamheden te investeren" vertelt Schaart in een brief.

Per email ontvangt Schaart diverse vragen over garantiezaken betreffende de gekochte Yaesu goederen. Nu, 2 maanden na totale stilte van Yaesu Japan, heeft men te horen gekregen dat men nog wel onderdelen kan en mag bestellen; dit laatste houdt in dat alle garantiegevallen afgehandeld kunnen worden.

Uiteraard is Schaart op dit vlak geheel afhankelijk van Yaesu Japan. Mocht men van mening veranderen, dan is Schaart genoodzaakt mee te veranderen.

"U begrijpt dat niet alleen u, maar ook wij op dit vlak in een nare situatie zijn geraakt. Ondanks dat we aangeven te stoppen met amateurradio, blijven wij actief in ons pand aan de Valkenburgseweg te Katwijk. U kunt ons dus bereiken zoals u dat van ons gewend bent", zo meld Schaart Communications.

De aanbiedingen van diverse Amateur producten zullen zeer spoedig op de website van Schaart worden gepubliceerd. Houdt de site daarom goed in de gaten. Op = op.