Of je iPhone worst lust

iphone

iphoneOf je iPhone worst lust

Zuid-Koreaanse iPhone-bezitters hebben een ingenieuze manier bedacht om met handschoenen aan toch hun iPhone te kunnen bedienen. Het geheim is worst. 

 

worst-iphoneDe iPhone heeft een aanraakscherm dat werkt via geleiding. Vingers geleiden elektriciteit waardoor het scherm kan 'voelen' waar de vinger zich bevindt. Door deze techniek is het niet mogelijk om de telefoon te gebruiken met handschoenen aan.

In Zuid-Korea is nu de bizarre trend onstaan waarbij mensen een bepaald type worst gebruiken als stylus om de telefoon toch nog te kunnen bedienen. Omdat het vlees in de worst in deze context hetzelfde fungeert als een menselijke vinger, is het een zeer effectieve manier om in de kou toch even je mail te checken op je iPhone…

De verkoop van worstjes van dit merk is in de laatste twee maanden met bijna 40 procent gestegen dankzij haar onbedoelde functie als iPhone-stylus.

Je kan er ook uitstekend spelletjes op het apparaat mee spelen, zoals uit dit filmpje blijkt…