Kenwood kondigt nieuwe transceivers aan

Kenwood logo

Kenwood logoKenwood kondigt nieuwe transceivers aan

Kenwood Corporation, onderdeel van de JVC Kenwood Group, kondigt rond de herfst/winter de release aan van twee nieuwe Amateur Radio transceivers: de TS-590S en de TH-D72.

 

HF/50MHz All-Mode Transceiver – TS-590S (voorlopige naam)

Uitgerust met een 32-bit floating-point DSP biedt de TS-590S verbeterde ontvangerspecificaties en een uitgebreide hoeveelheid functies die het apparaat de ideale transceiver maakt voor zowel beginner als doorgewinterde DX’er. Het uitermate gebruiksvriendelijke karakter van het apparaat, een echte Kenwood traditie, maakt 'm ook geschikt voor contest en mobiele toepassingen.

144/430MHz Dual Band FM Portable – TH-D72 (voorlopige naam)

De APRS® mogelijkheden zoals die al bestaan in Kenwood’s TH-D7 en TM-D710 zijn verbeterd in de TH-D72. Met dank aan de ingebouwde GPS unit wordt APRS nu nog prettiger in gebruik dan ooit. De TH-D72 biedt daarnaast EchoLink® geheugen compatibiliteit en een mini-USB connector voor verbeterde computer connectiviteit. Deze transceiver maakt amateur radio op zeker nog makkelijker en leuker voor iedereen.

Iedereen die geïnteresseerd is in deze twee modellen kan het product alvast bewonderen op:
Dayton Hamvention 2010 (Dayton, Ohio, USA, May 14-16), en
HAM RADIO 2010 (Friedrichshafen, Germany, June 25-27).

Hou er rekening mee dat deze producten nog in ontwikkeling zijn waardoor de functies en specificaties nog kunnen wijzingen.