Hilberling PT8000 officieel geïntroduceerd

Hilberling

HilberlingHilberling PT8000 officieel geïntroduceerd

Eindelijk is hij er dan. Na heel veel aanloopproblemen heeft Hilberling de nieuwe versie van de PT8000A geintroduceerd op HAMRADIO 2010 in Friedrichshafen.

 

Het is de eerste commerciële transceiver die 70MHz all mode in de set heeft met een vermogen van 200 watt.

Dit is een extra reden dat er vanzelf meer interesse komt in deze band wanneer men standaard daar op kan luisteren en uitkomen. Datzelfde gebeurde met 50 MHz toen die ook standaard in de HF transceivers geleverd werd.

De PT8000A heeft ook 200watt op 2mtr.

Detail: als je in de specs kijkt, zie je dat hij de 200W niet in FM levert; daar is het maximum 50W. 200W is wél in CW beschikbaar, en uiteraard in SSB. Voor de liefhebbers hier de spec's en een foto . En liefhebber moet je wel zijn, want de prijs van al dit moois is 13.995 Euro.