Engelse YAGI winkel opent haar deuren

yagi

yagiOp 1 maart 2011 begint Justin Johnson, G0KSC met het bedrijf InnovAntennas Limited waarmee hij een niche in de wereldwijde antennemarkt adresseert; ontwerpen en materialen van hoge kwaliteit in één pakket.

 

 

Justin geniet wereldwijde bekendheid door zijn LFA (Loop Fed Array) Yagi en de invloed die hij daarmee heeft gehad op specialistische gebieden zoals EME (Earth Moon Earth) communicatie. Hij heeft ook afgelopen jaar de OWL (Optimised Wideband Array) Yagi aan de amateurwereld gepresenteerd, met zijn combinatie van uitmuntende prestaties gekoppeld aan een grote bandbreedte.

Evenals vele andere fabrikanten die de G0KSC ontwerpen al onder licentie produceren, zal InnovAntennas een groot aantal van dit type antennes gaan maken, naast de nog niet vrijgegeven OP-DES (Opposing Phase Driven Element System) Yagi welke specifiek ontworpen is om individuele HF banden in het geheel te bestrijken zonder dat een tuner of ander afstemapparaat nodig is. Zo'n apparaat kan de performance en de efficiency van Yagi antennes behoorlijk negatief beïnvloeden.

InnovAntennas mikt op de mechanische top van de markt, waarbij gebruik gemaakt wordt van de kwalitatief hoogstaande electromagnetische ontwerpen die gemaakt zijn met geavanceerde software zoals FEKO, een specialistisch electromagnetisch ontwerp programma dat gebruik maakt van Particle Swarm computer geoptimaliseerde technieken, en rekening houdt met alle aspecten van een antenne zoals isolatoren, draagsteunen, gebouwen en zelfs de effecten die mensen in de buurt van de antenne hebben.

De InnovAntennas website geeft veel achtergond informatie over elke antenne in het leveringspakket, maar het team staat ook open voor individuele wensen, en voor Engelsen is het telefoongesprek nog gratis ook…

InnovAntennas is vanuit Engeland gratis te bellen op 0800 0124 205 en anders kan je ze bereiken via de website, www.innovantennas.com of via email: infoinnovantennas.com