PI4AA op 3 meter

veron logo

veron logoDe uitzending van de VERON zender PI4AA wordt elke laatste dinsdag van de maand van 20:00 tot 21:00 doorgegeven door RTV Stadskanaal, in de show RTVSmedia waarin amateurradio, lokale radio en lolale nieuwsmedia aan bod komen.

 

 

Deze unieke samenwerking met RTV Stadskanaal is mogelijk omdat de uitzendingen van PI4AA ( www.pi4aa.nl ) voldoen aan de voorwaarden die de ICE standaard stelt aan lokale publieke uitzendingen. ICE staat voor Informatie, Cultuur en Educatie.

De uitzendingen kunnen ontvangen worden in zuidoost en oost Groningen en Drenthe via FM zenders op 105.3 MHz in Stadskanaal (waarvan de antenne in de richting van de Duitse grens gericht staat) en op 107.8 MHz FM in Nieuw Buinen. De kabel frequentie is 104.1 MHz FM.

Maar uiteraard ook via het internet op http://www.rtvstadskanaal.nl/
en via mobiel internet Tunin.FM .