Nieuwe webshop in Zoetermeer

webshop

webshopHugo PA2HW maakte me er op attent dat in de fora op de internets geruchten circuleren dat er een nieuwe web-onderdelenwinkel in de maak zou zijn, notabene in Zoetermeer. Met het verdwijnen van diverse onderdelenzaken in de randstad zou dat een zeer welkome aanvulling zijn op onze uitgedunde database met leveranciers gericht op de radio-wereld. Tijd voor wat onderzoek…

 

 

Ik kreeg een link van Hugo, deed wat achtergrondonderzoek naar de eigenaar van de domeinnaam en achterhaalde een mailadres. Mailtje eraan gewaagd, en binnen een uur antwoord. Inderdaad: er komt een nieuwe webshop! De initiatiefnemer, Wouter van der Heijden, meldt hierover:

"Ik ben inderdaad een web-winkel begonnen en zit gevestigd in Zoetermeer. Nog wel ben ik in de opstartende fase en is het assortiment op dit moment nog beperkt. Dit zal in de loop van de tijd flink uitbreiden.

AmateurRadioShop.nl houdt zich vooral bezig met het leveren van onderdelen en componenten voor zelfbouw en/of reparatie van communicatie apparatuur voor diverse banden. Per 1 januari 2012 gaan wij officieel open, maar er kunnen al onderdelen en componenten worden besteld.

Helaas zijn er in de loop der jaren inderdaad heel veel vaste leveranciers en winkels gestopt, gesloten of falliet gegaan; dit is ook de reden dat ik ben begonnen met de web-winkel. Het is puur hobbymatig, en daardoor kan ik de prijzen laag houden. Zelf ben ik helaas niet in het bezit van een licentie, maar dit staat wel in de planning om snel te gaan halen.
Ik hoop op een goede relatie tussen de Radio Amateurs en AmateurRadioShop.nl ".

Nou, daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Zowel de shop als een nieuwe amateur worden van harte verwelkomd! Wij wensen Wouter dan ook veel succes met zijn winkel en ondergetekende is alvast klant…