Raspberry Pi nu te koop

Raspberry

raspberryRon PA2RF kondigde 'm op 14 januari al aan: de Raspberry Pi computer. Volgens Elinux.org is hij er nu. Maar in Nederland weten ze nog van niets…

 

 

 

De Southgate Amateur Radio Club beweert eveneens dat de computer nu te verkrijgen is via Farnell of RS-Electronics. Maar zowel Farnell als RS-electronics hebben de eerste batches al uitverkocht en hanteren inschrijfformulieren, waarbij RS niet eens aan particulieren levert (je dient een KvK nummer te hebben). Maar: hij is nu dus in procuctie. En voor nog geen 3 (euro)tientjes een complete computer kopen, kom er nog maar eens om. Er is genoeg amateur-software dat onder Linux loopt wat vast wel aan de praat te krijgen is op deze machientjes. En anders is er wel wat voor te schrijven. Dus: Geïnteresseerd, schrijf je nu in!