Wouxun en het sprookje van de mobiele radio

Wouxunlogo

WouxunlogoHij stond aangekondigd voor Q1. 2011, welteverstaan. Werd najaar. Toen weer Q1, nu 2012. Bamiporto.nl beweerde zelfs min of meer dat hij op de beurs verkrijgbaar zou zijn. Maar er komt maar niets. Wat is er toch aan de hand met de KG-UV920R?

 

Wat het probleem precies is, weet niemand. Maar ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een fabrikant er in slaagt om zijn klanten anderhalf jaar (!) aan het lijntje te houden. Nadat in Rosmalen nog steeds niemand iets zinnigs kon zeggen over dit wonderapparaat, besloot ik om zelf maar eens een mailtje naar Wouxun te sturen. En kijk aan, binnen twee dagen antwoord. De mail doet het dus wél. Maar van het antwoord wordt je niet vrolijk:

Dear Frank,

The mobile radio is still not available for now, hopefully it is officially marketed in the middle of this year. Kindly, pls wait for the further news.

best regards,

Keisha
for Danny Chan

"hopefully in the middle of this year". Yeah, right. Hoe noemen de Amerikanen dat? Vapourware, geloof ik. Gebakken lucht. Ik zou er geen tientje op durven zetten, dat het ding er dan wél is. Kortom: wacht je nog steeds, koop iets anders. Mijn vertrouwen is inmiddels tot onder het vriespunt gedaald…