Pileup Training Programma

cw key

cw keyMeegedaan met de CQ WW CW contest afgelopen weekend? En ging het een beetje? Als je nog wat oefening nodig hebt, dan is er nu weer een nieuw programma om te oefenen hoe je een pileup wegwerkt.

 

 

Alex, VE3NEA heeft een perfect stukje werk afgeleverd met het gratis programa PileupRunner. Als je een paar weken lang elke dag 15 – 30 minuten oefent, gaan je CW pileup & contest skills dramatisch omhoog. Voeg PileupRunner bij de verzameling oefenprogramma's zoals het Duitse RufzXP en MorseRunner en je hebt een complete verzameling CW contest simulatoren voor alle situaties. En al die programma's zijn 100% gratis.

PileupRunner is de beste methode om te oefenen zonder naar een exotische locatie te gaan. Het programma laat zich intuïtief configureren voor het instellen van hoe de pileup gegenereerd wordt, maar het verdient aanbeveling de korte handleiding even door te lezen (3 – 4 bladzijden). Anders blijf je je afvragen waarom stations die je al gewerkt hebt, aan blijven roepen…

Je vindt de website van PileupRunner Hier