HRD release versie 6.1 Beta 2

HRD

HRDHam Radio Deluxe Software heeft de release aangekondigd van de tweede publieke beta voor Versie 6.1 van Ham Radio Deluxe voor de betalende gebruikers.

 

 

In de nieuwe update van de Versie 6.1 Beta zitten veel updates en bug fixes. Een groot aantal problemen met het Digital Master 780’s Add Log Entry venster en de locatie velden zijn opgelost, zoals velden die niet te wijzigen waren en landen die niet correct opgezocht werden. Ook zijn diverse Supersweeper CW mode problemen opgelost. Daarnaast hebben de programmeurs heel wat problemen gevonden en verholpen die betrekking hadden op de interface met Logbook of the World en HRDLog.

De hardware ondersteuning is uitgebreid met de nieuwe Yaesu FT-3000, Kenwood TS-990 en IC-7100 transceivers en Hy-Gain’s DCU-2 en DCU-3 rotor controllers. De uitgebreide FSK interface ondersteunt nu producten van zeven leveranciers: Timewave Technology, West Mountain Radio, microHAM, US Navigator, RigExpert, MFJ en ZLP Electronics, maar daarnaast ook eigengebouwde interfaces.

De ontwikkelaars rekenen op een definitieve release van Ham Radio Deluxe 6.1 later deze maand. HRD 6.1 zal gratis zijn voor afnemers die versie 6.0 hebben of gaan kopen. De prijs blijft $99.95 voor een levenslange licentie, met ondersteuning en gratis upgrades gedurende een jaar. Na het eerste jaar kost de verlenging van de ondersteuning en upgrades weer $49.95 voor een jaar. Ham Radio Deluxe is online beschikbaar op www.ham-radio-deluxe.com of van Ham Radio Outlet, GigaParts of Array Solutions.

Ham Radio Deluxe 6.0 is te downloaden van http://www.ham-radio-deluxe.com
HRD Downloads: http://www.ham-radio-deluxe.com
HRD Forum: http://forums.hrdsoftwarellc.com