MDSR V2.8 beschikbaar

mdsr

mdsrModulator Demodulator Software Radio ofwel MDSR heeft weer een update uitgebracht. Met MDSR haal je het beste uit de SDR wereld uit je analoge radio. Dat doe je door je radio te veranderen in een Intermediate Frequency Software Defined Radio.

 

Volgens het MDSR team is het enige wat nodig is een eenvoudige, omkeerbare modificatie (die je dus later weer ongedaan kunt maken) van je analoge transceiver en daarmee verbind je je down converter met de geluidskaart van je computer met Windows XP, Vista, 7 of 8. MDSR werkt met elke symmetrische HF transceiver. En het mooiste is dat MDSR versie 2.8 gratis is voor radio amateurs. Meer informatie vind je HIER . Klik op "MDSR kit and Installation". Voor de meest gangbare sets is wel een ombouwbeschrijving voorhanden.