Meer mobiele apparaten dan mensen

iphone

iphoneVoor het eerst in de geschiedenis zijn er meer draadloze apparaten in de wereld dan mensen, inclusief een toenemend aantal apparaten dat uitsluitend met andere apparaten praat, volgens gegevens van de digitale analisten van GSMA Intelligence.com .

 

 

Het aantal actieve mobiele apparaten ging het aantal mensen voorbij rond het aantal van 7,19 miljard apparaten.

GSMA's real-time tracker schat het aantal mobiele apparaten op 7.22 miljard terwijl het Amerikaanse bevolkingsbureau US Census zegt dat het aantal mensen op aarde ergens tussen de 7,19 en 7,2 miljard ligt.

Apparaten zoals tablets, smartphones en niet-zo-smart phones vermenigvuldigen zich een factor vijf sneller dan de mens, waarvan de populatie groeit met een snelheid van ongeveer twee personen per seconde, ofwel 1,2% op jaarbasis.

Het is niet voor niets dat spectrum schaars aan het worden is…