Windows 10 voor Raspberry Pi 2

Raspberry

RaspberryMicrosoft laat weten dat ze haar Windows Developer Program voor IoT uitbreidt met een versie van Windows 10 die draait op een Raspberry Pi 2. Deze release van Windows 10 is gratis via het Windows Developer Program for IoT.

 

Microsoft ziet de Maker community als een verbazingwekkende bron van innovatie voor slimme, met elkaar verbonden apparaatjes die de basis vormen voor een nieuwe generatie computers, en daar willen ze graag deel van uitmaken.

En daarom zijn ze best enthousiast over hun partnership met de Raspberry Pi Foundation en leveren ze een versie van Windows 10 die de Raspberry Pi 2 ondersteunt. De komende maanden volgen meer details over de Windows 10 plannen voor IoT.

Raspberry Pi 2 board

Meld je aan bij het IoT Development program

Door je aan te melden bij het development programma hoor je bij de eersten die nieuwe informatie ontvangen over het Windows Developer Program for IoT inclusief product informatie, beta programma's en releases.