SAQ uitzending succesvol verlopen

SAQ

SAQOp de ochtend van kerstavond, 24 december 2016, vond de traditionele uitzending plaats met de oude Alexanderson machinezender SAQ vanuit het World Heritage Grimeton Radio Station in Zweden, om 08:00 UTC (09.00 lokale tijd) op 17,2 kHz in mode CW.

 

 

Helaas had de oproep om live mee te kijken op de website tot gevolg dat de website door de overweldigende belangstelling volledig door zijn hoeven ging, waardoor de live uitzending voor niemand te zien was.

De uitzending is gerapporteerd door 400 luisteraars, en dat is een nieuw record! 
De crew bedankt dan ook iedereen voor hun inspanningen en rapporten.

Het volledige rapport met alle luisterrapporten is hier te zien en te downloaden

Er zijn 31 rapporten van Nederlandse stations (volgens mij ook een record).