Veldwerk voor beginners

Verldwerk

sotasnowJulian HO8STN krijgt regelmatig vragen over hoe je moet beginnen met portable (veld)werk. Om dat inzichtelijk te maken heeft hij daarom een video geproduceerd waarin hij nieuwkomers een paar ideeën aan de hand doet voor het starten met werken in het veld.

 

 

Er zijn natuurlijk een hoop manieren waarop je portable kunt werken. Met de rugzak de natuur in, vanuit een camoer, vanaf de motor of zelfs gedropt worden door een helikopter op een afgelegen locatie. Hoe je ook wil werken, deze tips zullen zeker bijdragen aan je eerste ervaringen in het veld.

In de video wordt besproken wat je mee moet nemen aan apparatuur en wat niet, hoe je een geschikte locatie kiest, wat voor vermogen je moet gebruiken en vragen die je jezelf moet stellen om je te helpen met het plannen van je uitrusting. 

Zie de video:.