IC-7610 HF/50MHz SDR Transceiver beschikbaar

icom7610

icom7610Aan al het wachten is een eind gekomen: de meest besproken amateur radiozender van de afgelopen jaren is eindelijk beschikbaar.

 

 

Vanaf nu worden er beperkte hoeveelheden IC-7610 HF/50MHz SDR Transceivers naar de Amateur radio dealers gestuurd zodat een klein aantal gelukkigen de mogelijkheid krijgen om met deze nieuwe radio te werken.

Dit is de set waar DXers en Contesters van over de hele wereld de laatste maanden over gesproken hebben. Of het nou gaat om slechte band condities of om het gevecht om een call uit een grote pile-up te pikken, deze nieuwe direct sampling, software-defined radio helpt je van je zwakke signaal frustraties af, waarmee een nieuwe wereldwijde standaard gezet wordt voor het begrip SDR transceiver.

De IC-7610 met zijn RMDR mogelijkheden is in staat om zwakke signalen te vissen uit een mist van sterkere, dichtbijgelegen signalen. Met de introductie van een dual RF direct sampling ontvanger haalt de IC-7610 110dB RMDR, maal TWEE, waarbij hij andere top-of-the-line transceivers naar de kroon steekt.

Het grote 7-inch kleurendisplay toont diverse operationele informatie op zijn hoge-resolutie scherm. De IC-7610 heeft tevens een DVI-D poort voor gebruik met een extern scherm. Geniet van gemakkelijke en intuïtieve bediening door de combinatie van een aanraakscherm en multi-functionele knoppen.

Zoals te verwachten is, is de vraag naar dit product gigantisch en de hele wereld wil een IC-7610. Wil je er zelf een, neem dan contact op met je Amateur Radio dealer.

Voor meer informatie over dit model, zie de 
IC-7610 HF/50MHz SDR Transceiver Product Pagina