YOTA winterkamp in Nederland

photo_2019-06-12-20.14.21

photo_2019-06-12-20.14.21Dit jaar, midden december, is het tijd voor de Winter YOTA. Een radio kamp speciaal voor jongeren. Wil je meer weten over amateur radio? Heb je net je machtiging gehaald? Of ben je al een paar jaar actief? Je bent hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke event! Dat bol staat van de amateur radio activiteiten en – het belangrijkste van alles – dat een hoop plezier oplevert!

 

 

Voor wie?
Ben je tussen 16-25 jaar oud en geïnteresseerd in amateur radio? Dan past dit event helemaal bij jou. Je hoeft geen gelicenseerd radio amateur te zijn om mee te doen, ook nieuwkomers in de radio hobby zijn welkom.  Het enige dat we vragen is dat je lid bent van een van de IARU verenigingen.

Wanneer?
Aankomst: donderdag 12 december na 15:00
Vertrek: Zondag 15 december in de ochtend na het ontbijt

Waar?
In een bos vlak bij Oosterhout (Noord-Brabant). Er is een kampgebouw met alle benodigde faciliteiten, zoals slaapplaatsen en gelegenheid voor activiteiten.

Winter YOTA Programma
Op dit moment, wordt er hard gewerkt om het hele programma af te krijgen. Maar we kunnen nu al zeggen dat het heel interessant gaat worden. Het programma zal vol zitten met workshops en allerlei activiteiten die te maken hebben met amateur radio. Aangezien de locatie midden in de bossen ligt, zullen er ook activiteiten buiten in het bos zijn.
December is ook nog eens December YOTA maand. Jongeren van over de hele wereld zullen actief zijn met calls die YOTA in de suffix hebben. Daar gaan wij ook aan meedoen, met de call PA6YOTA.
Om kort te zijn, je gaat je niet vervelen. Naast het programma zorgen we ook voor ontbijt, lunch en diner. Dit gaat een fantastisch event worden! Als het weer een beetje meezit, zal er ook een winter-kampvuur avond zijn.

Kost dat?
Het grootste deel van het event wordt gesponsord door de IARU R1 en de VERON. We vragen de deelnemers een eigen bijdrage van €25.
Verblijf, 3 maaltijden per dag en alle activiteiten zijn dan inbegrepen.

Hoe kan ik me aanmelden?
je kunt je aanmelden via deze link Hou in het achterhoofd dat we maar een beperkt aantal plekken hebben en dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Als je je opgeeft voor dit event, geef je je automatisch op voor de nieuwsbrief.
Heb je vragen, of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar: winteryotaham-yota.com

 

Geef een reactie