Poll WinKeyer

Echte sleutelEen nieuw project dient zich aan. Degenen die ons maandblad RAZzies lezen, weten dat ik een tijdje terug al een artikel heb gepubliceerd over een (Morse) keyer met een heleboel functies, de K3NG WinKeyer.

Daarnaast heb ik in de laatste uitgave van het kwartaalblad van de Benelux-QRP club een mini-uitvoering daarvan beschreven met een Arduino Nano. Wellicht is er interesse om een project te starten voor de bouw van een WinKeyer volgens het K3NG concept, al dan niet in grote of kleine versie. Voor de details, zie de RAZzies en clubblad Benelux QRP club. De Nano uitvoering heeft t.o.v. de grote broer slechts een USB WinKeyer interface, een speed potmeter en 4 toetsen voor programmering (1) en geheugen (3). Inmiddels heb ik aan de rechterkant een poll neergezet om de interesse (of niet) te peilen voor zo’n project. Laat het ons weten!

 

Geef een reactie