Bezoek TNO museum

TNO WaalsdorpWij kregen de tip om eens een bezoek te brengen aan het TNO museum bij Wassenaar (Waalsdorp). Het museum heeft een interessante expositie, zeker voor technici en radio amateurs, en is op afspraak te bezoeken.

Nou is de afspraak nogal beperkt, namelijk alleen op woensdagen. Dat heeft ermee te maken dat het museum gehuisvest is in een van de TNO Defensie en Veiligheid laboratoria. In verband met de Wet op de Staatsgeheimen geldt voor deze locaties een stringent toegangs- en beveiligingsregime. Vandaar de restricties. Maar we willen het toch een keer bezoeken.

Dus is er op de website aan de rechterkant een poll neergezet om te zien of er voldoende belangstelling is om op een woensdag een keer het museum te bezoeken. Heb je belangstelling, laat het dan weten. Is een woensdag geen optie, laat het dan ook weten. Bij voldoende belangstelling ga ik een dag proberen af te spreken.