Alle bijeenkomsten verboden tot 1 juni

veldlogoZojuist de toespraak van de minister-president beluisterd. Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden, ook die met minder dan 100 personen. Dat raakt direct onze afdelingsbijeenkomsten.

Tot 1 juni zullen er dus geen bijeenkomsten meer plaatsvinden van de Radio Amateurs Zoetermeer. Ook alle radiomarkten die nog op de kalender stonden (Beetsterzwaag b.v.) heb ik er af gehaald. Als het tegen die tijd weer mag van de regering hebben we dus in juni nog 2 bijeenkomsten voor de zomerstop. Het is niet anders.

 

2 gedachten over “Alle bijeenkomsten verboden tot 1 juni”

  1. De overheid heeft in zijn communicatie hierover verwarring veroorzaakt. Dat heeft de minister-president gisteren toegegeven, waarna hij helaas de verwarring verder heeft vergroot.

    Wat ik ervan snap:

    Vergunningsplichtige bijeenkomsten (voor ons niet relevant) zijn verboden tot 1 juno. Overige, ook kleiner dan 100 mensen, (dwz ook onze bijeenkomsten) zijn verboden tot 6 april en het vervolg daarvan wordt pas op 6 april bezien. Maar ik geef mijn mening voor een betere. Dat gezegd zijnde: ik verwacht wel dat de zoetermeerse meetings ook na 6 april verboden blijven.

    Zie ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-per-onderwerp/maatregelen-en-handhaving

  2. De overheid was inderdaad niet duidelijk. Ook niet voor de beheerders van ons clubhuis: die hebben ons een verbod gegeven tot 1 juni op basis van de persconferentie. Dus ik denk niet dat het reëel is om vóór 1 juni nog op een bijeenkomst te rekenen. Mocht dat wel zo zijn, dan melden we dat uiteraard.

Geef een reactie