Virtuele HAM expo

HAM expoNu het niet mogelijk is om beurzen en/of congressen te bezoeken, zie je dat steeds meer organisaties hun toevlucht zoeken tot virtuele bijeenkomsten voor hun publiek. En nu is er dan de mogelijkheid om radiovrienden te ontmoeten tijdens de allereerste QSO Today Virtual Ham Expo op zaterdag en zondag 8 – 9 augustus.

Tijdens de virtuele beurs kan je luisteren naar meer dan 70 sprekers. Deelname is gratis en je kunt je vanaf nu registreren op
https://www.qsotodayhamexpo.com/ met prijzen die je kunt winnen als je je voor 24 juli 2020 meldt.

Gebouwd op een live, virtual reality-platform dat wordt gebruikt door Fortune 500-bedrijven en grote universiteiten, kan je met dit door ARRL goedgekeurde hamfest:

• Leren van een overvolle line-up van meer dan 70 wereldberoemde ham-radio sprekers zoals Ward Silver, N0AX, over aarding; Glen Johnson, W0GJ, over DXpedities en John Portune, W6NBC, over het bouwen van slotantennes voor HOA.

• Demo’s bekijken van de nieuwste hamradioapparatuur van ’s werelds beste fabrikanten. Je kunt gemakkelijk vragen stellen en met exposanten communiceren via video, audio of chat. (Opmerking: CQ is een exposant!)

• Ideeën delen en netwerken met je mede-ham radio-operators tijdens de Expo.

En als je nog nooit op een Hamfest of Expo bent geweest, kun je vanuit je luie stoel of kantoor deelnemen zonder een cent te besteden aan reizen!

Dit platform simuleert een volledige conventie-ervaring met een tentoonstellingszaal en expositiecabines bemand door live-aanwezigen, een auditorium, lobby en lounges.

Icom is de platina-sponsor van de Expo, samen met de gouden sponsors GigaParts, RT Systems, FlexRadio, RFinder, DX Engineering, Elecraft, RigExpert en NCG Company (Comet Antenna).

Ga naar https://www.qsotodayhamexpo.com/
voor meer informatie – en schrijf je in vóór 24 juli!

 

Geef een reactie