Lezing over bouwen Magnetic Loop antennes

loopZe doen het weer, de Denby Dale Amateur Radio Society. Vanwege het feit dat ook de leden van deze radioclub opgehokt zijn als gevolg van de Corona maatregelen, geven ze hun lezingen nu via het video conference programma ZOOM.

Dat biedt natuurlijk mogelijkheden voor andere amateurs om die ook te volgen. Bart PA3HEA en uw scribent hebben onlangs al een lezing bijgewoond die handelde over de NanoVNA en over IMD producten, en dat was best een interessante lezing. Nu kondigen zij voor 19 augustus om 19:30 Engelse tijd (en dat is 20:30 Nederlandse tijd) een lezing aan over het ontwerpen en bouwen van Magnetic Loop antennes; een onderwerp waarover al veel gezegd en geschreven is maar altijd weer interessant is om te zien hoe anderen het doen. Zet deze lezing in je agenda; de details vind je in de kalender op deze site bij 19 augustus. Daar staat ook het ZOOM ID in voor het bijwonen van de lezing. Zie voor alle details de website van de DDARS.

 

Geef een reactie