Europese Slow Speed CW contest

Echte sleutelDe eerste van een reeks Europese SST (Slow Speed CW mini-tests) contesten begint binnenkort: op vrijdag 5 februari van 20:00 tot 21:00 UTC (21:00 – 22:00 Europese wintertijd).

Dit wordt de Europese poot van de populaire K1USN Radio Club SST (die elke maandag gehouden wordt van 0000-0100 UTC) en zal dezelfde regels en hetzelfde format hebben. De SST wordt ook volledig ondersteund door de populaire N1MM en SD contest loggers. Er is geen formele indiening van het logboek; in plaats daarvan worden deelnemers aangemoedigd om hun QSO-totalen en scores te uploaden naar de 3830 rapportagewebsite – eenvoudig! Zie www.3830scores.com

Deze ontspannen wekelijkse wedstrijden worden gehouden met 20 wpm of minder en zijn bedoeld voor CWops Academy-studenten en andere beginnende CW-deelnemers die niet vertrouwd zijn met normale wedstrijdsnelheden (meestal rond de 30wpm). Iedereen is welkom om deel te nemen en dit is een geweldige kans voor gevestigde CW-deelnemers om onze nieuwere operators te helpen aanmoedigen.

Zie www.k1usn.com/sst.html voor de regels, gemakkelijk te volgen instructies en nog veel meer.

Of je nu nieuw bent met CW-contesten, of ervaren bent en wilt helpen, doe mee als en wanneer je kunt.