Bad Bentheim gaat door

De DNAT (Duits-Nederlandse Amateur Radio Dagen) vinden plaats in het laatste volledige weekend van 28-29 augustus 2021. DNAT-organisator Jan Stadman, DJ5AN / PA1TT, schrijft: “Deze week is eindelijk het antwoord van de stad Bad Bentheim gekomen. We hopen daarmee radiofans de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten.”

Er zal een programma worden samengesteld met onder andere een fietsmobiele wedstrijd en vossenjachten.
De DNAT camping “Am Badepark” is geopend van 20 t/m 30 augustus 2021. Aanmelden bij camping (at) dnat.de is verplicht vanwege de Corona-eisen. Adres: Zum Ferienpark 1, 48455 Bad Bentheim.

Helaas mag de amateurradio rommelmarkt in de Schürkamphalle en omgeving op 28 augustus 2021 niet plaatsvinden. Als alternatief hebben DNAT campinggasten de mogelijkheid tot ​​kofferbak verkopen.

De officiële opening in de Katharinenkerk moest vanwege Corona worden afgelast, bij mooi weer zal de officiële opening plaatsvinden op de DNAT-camping “Am Badepark”.

Ook dit jaar zal er geen uitreiking van de Gouden Antenne plaatsvinden. De prijsuitreiking wordt uitgesteld tot volgend jaar. Alle bezoekers worden verzocht zich te houden aan de dan geldende Corona regels.

 

Geef een antwoord