RFI van water

WassermatrixDe Ierse amateurvereniging IRTS meldt dat apparaten met de naam ‘Wassermatrix’, die verkocht worden door een Zwitserse firma met dezelfde naam, in diverse Europese landen aangewezen zijn als bron van storingen rond 144.015.

De fabrikant beweert dat het water kan “vitaliseren”, “structureren” of “energie geven”, waardoor drinkwater gezonder wordt en een groot aantal ziekten geneest, van oncologische en virologische tot orthopedische aandoeningen.

Naar aanleiding van klachten is de verkoop van die apparaten in Duitsland nu verboden na een onderzoek door de lokale communicatieregulator. Rapporten omvatten directe identificatie van apparaten in de buurt van de luchthaven van Frankfurt. De apparaten gebruiken een onstabiele vermogensoscillator van rond de 144,015 MHz met brede ruiszijbanden en produceren 20 Watt output gedurende een periode van vijf minuten. Op 288 en 432 MHz zijn sterke boventonen te horen. Voor de gebruiker van de ‘purifier’ vertaalt dit zich in een berekende EMV-blootstelling van ongeveer 28Volt/meter, genoeg om mogelijk een pacemaker te beïnvloeden.

Sowieso dient elke fabriek die ingestraald water tegen ziekten verkoopt, onmiddellijk gesloten te worden wegens oplichting en bedrog. Verbazingwekkend dat in een beschaafd land dit soort Voodoo praktijken toegestaan is.