Antarctisch verdrag speciale stations

Om de 60e verjaardag van de ondertekening van het Antarctisch Verdrag te vieren, zal de Russische Robinson Club tussen 1 oktober en 31 december tijdens dit evenement de volgende speciale evenementenstations activeren (die elk een land vertegenwoordigen dat aanvankelijk het Antarctisch Verdrag ondertekende).

R60ANT – Rusland
RG60ANT – Argentië
RN60ANT – Noorwegen
RA60ANT – Zuid-Afrika
RJ60ANT – Japan
RT60ANT – Australië
RB60ANT – België
RK60ANT – Verenigd Koninkrijk
RU60ANT – Amerika
RC60ANT – Chili
RL60ANT – Frankrijk
RZ60ANT – Nieuw-Zeeland
Plus een speciale roepnaam vanuit Antarctica RI60ANT

Het Worldwide Antarctic Program (WAP) heeft al een “Referentienummer” uitgegeven voor elk van de bovengenoemde speciale roepnamen.

Kijk op (http://www.waponline.it/6oats-anniversary/) om de volledige lijst met WAP-referentienummers te downloaden die voor dit evenement zijn uitgegeven. QSL-info is ook inbegrepen. Details over het speciale award “60e verjaardag van het Antarctisch Verdrag” zijn ook beschikbaar op de bovenstaande webpagina.

 

Geef een antwoord