Zendverboden 13cm

SchoteltjeEr zijn weer een paar entries voor het magniet register op 13cm bijgekomen. Als je van deze band gebruik maakt en je zit in genoemde regio’s, zorg dan dat je in de vermelde periodes geen gebruik maakt van de aangegeven frequenties.

 

Het gaat om twee meldingen: allereerst de periode 1 oktober 00:00 – 5 oktober 23:59 in een straal van 35km rond Leiden vanwege Leidens Ontzet. In deze periode mag de hele band van 2320-2400MHz niet gebruikt worden. Dat raakt dus ook de Haagse regio!

De tweede melding betreft de Telenet Superprestige Cyclocross Gieten (ligt ergens achter Assen richting Duitse grens heb ik net opgezocht). Daar moet de frequentie 2360MHz met een bandbreedte van 8MHz vrij blijven van 2 oktober 00:00 t/m 3 oktober 23:59 in een straal van 35km rond Gieten.

Noteer in de agenda!

 

Geef een antwoord