PI4RAZ verhuisd

veldlogoAfgelopen dagen heeft de verhuizing van de website van PI4RAZ naar een andere provider plaatsgevonden. Voor zover we nu kunnen zien draait alles weer.

De verhuizing was noodzakelijk doordat we afscheid moesten nemen van onze voormalige sponsor. Inmiddels draait alles op een nieuwe server. Alleen de audio stream van de repeater moet nog overgezet naar de nieuwe Icecast server, en het lijkt erop dat het gebruik van de distributielijst een probleem op kan leveren omdat het subnet waar de nieuwe server in draait, nogal negatief bekend staat bij spam waakhonden, waardoor mail niet aankomt. Daarvoor zoeken we nog naar een oplossing. Vooralsnog is de site weer veiliggesteld. Mocht je iets vreemds tegenkomen of iets dat niet (meer) werkt, stuur dan een mailtje naar info@pi4raz.nl