JW0X door DX-Adventure

Beetje sneeuwEen DX-peditie naar de meest noordelijk gelegen bewoonbare plek ter wereld! Het DX-Adventure team is een gezamenlijke inspanning van Max-ON5UR en Erik-ON4ANN, en bestaat uit 15 zeer enthousiaste mensen met allen ervaring in het deelnemen of organiseren van een DX-peditie.


Het eerste project is dan ook meteen ambitieus:
JW0X, 19-26 april 2022, in de Arctische archipel van Svalbard 78 ° N-20 ° E.
De opzet is om actief te zijn met 5 stations op alle HF-banden in verschillende modi (CW, SSB, RTTY, FT8-FT4).
Daarnaast is er de ambitie om met JW0X als eerste EU026 te activeren op QO-100.

Drie teamleden gaan de uitdaging aan om met een sneeuwscooter helemaal naar Kapp Linné te rijden, ongeveer 100 km oostwaarts naar de hoofdcabine in Longyearbyen. Dit is de enige plaats binnen reisafstand die een “zicht” op de QO-100-satelliet mogelijk maakt. Daarbovenop bevindt het zich ook aan de rand van de satellietfootprint – Over een uitdaging gesproken…

Lees er hier alles over.

Sponsoring:
Iedere bijdrage is welkom en wordt op prijs gesteld maar bij een donatie van minimaal 25 Euro maak je kans op één van de 10 JW0X vlaggen.

Bij een donatie van 50 Euro ontvang je een prachtige JW0X sjaal (17 x 125 cm), een leuk souvenir dat niet mag ontbreken in de shack.

Een lijst van alle geregistreerde sponsors is te vinden op de JW0X Sponsorpagina, evenals alle praktische informatie over hoe je kunt bijdragen.

You hear our signals we feel the pile-up.
DX-Adventure team
www.dx-adventure.com

 

 

Geef een antwoord