Enquete HAMNET

ARDCARDC, de organisatie die internationaal het HAMNET beheert, is op zoek naar je mening over het beheer en de connectie mogelijkheden.  Men wil graag weten of en hoe je het HAMNET gebruikt, of je het zou willen gebruiken, tegen welke problemen je aanloopt, en hoe men verbeteringen kan aanbrengen in de toekomst.

Daarom is er nu een enquête opgezet die je kunt invullen via deze website.

(deze URL redirect naar een site van qualtrics.com waar men deze mee gemaakt heeft, ik heb gemerkt dat je soms een adblocker of tracker blocker moet uitzetten omdat het anders niet goed werkt)

De enquête is helaas niet in het Nederlands, wel in Engels, Duits, Frans en Japans.

Het is geen stemformulier maar alleen een peiling naar de huidige situatie, en niet specifiek gericht op Nederland.  Sommige vragen hebben geen betrekking op hoe het hier werkt.  Je kunt altijd een vraag onbeantwoord laten als je die niet snapt.

Er zullen aan de hand van de uitslag nog discussiegroepen gevormd worden waar meer concrete wensen ingebracht kunnen worden, daarvoor kun je uiteraard ook altijd bij mij terecht.

Men hoopt op veel reacties.  Je mag dit bericht uiteraard ook doorsturen naar andere HAMNET belangstellenden in je kennissenkring.

 

Geef een antwoord