Nog meer zendverboden

SchoteltjeIt giet oan. Nog meer zomeractiviteiten waarvoor de 13cm band, die wij als amateurs op secundaire basis mogen gebruiken, nodig is voor de verslaglegging. Er zijn er weer een paar bij gekomen.

 

Naast een rij festivals en de TT in Assen (zie andere melding op deze site) is er nu ook van 24 – 26 juni de ADAC GT Masters te Zandvoort. Het zendverbond geldt alle drie de dagen van 00:00-23:59 en betreft de gehele band van 2320 – 2400 MHz.

Van woensdag 27 juli t/m zaterdag 20 augustus moet de gehele band van 2320 – 2400 MHz dicht vanwege het Skutsjesilen. Het gaat daarbij om meerdere locaties in Friesland: het beste kan je in Friesland gewoon helemaal niets meer doen in de 13cm band.

Hou de genoemde locaties tot een afstand van 35km vrij van signalen in de 13cm band. Noteer deze data!

 

Geef een antwoord