100ste editie van ARRL Handbook

ARRLDe ARRL heeft de honderdste editie van ‘The ARRL Handbook for Radio Communications’ uitgegeven.

 


De honderdste editie van ‘The ARRL Handbook for Radio Communications’ is verschenen. Deze gloednieuwe uitgave van ‘The ARRL Handbook for Radio Communications’ is dé gids voor de principes van radiotechnologie in het algemeen.

Het handboek is geschreven voor iedereen met interesse in radiotechniek alsook voor iedereen met het verlangen om draadloze technologieën te bevorderen. Het handboek is dé gids voor radio-experimenten, ontdekkingen en technische innovatie.

De belangrijkste onderwerpen in deze nieuwe editie zijn:

  • Radio-elektronica theorie en principes
  • Circuitontwerp en uitrusting
  • Signaaloverdracht en propagatie
  • Digitale modulatie en protocollen
  • Antennes en transmissielijnen
  • Bouwpraktijken

Deze gloednieuwe uitgave van ‘The ARRL Handbook for Radio Communications’ is verreweg de meest uitgebreide editie van de afgelopen jaren – inclusief nieuwe en herziene onderwerpen. Voor de ARRL is dit een mijlpaal. Het handboek is een must-have voor alle radioamateurs en is geschreven door radioamateurs die hun ervaringen, kennis en ontdekkingen willen delen met betrekking tot de allernieuwste technologieën.

Elk hoofdstuk is geschreven door experts in een bepaald onderwerp en bevat tal van nieuwe projecten. Dit door de pagina’s van de vorig edities voortdurend aan te vullen en te verbeteren met de ervaringen van talrijke gedreven radioamateurs.

Meer informatie en bestellen kan via de ARRL website.