LotW weer in de lucht

LotWGoed nieuws voor iedereen die afhankelijk is van het LotW: sinds vandaag, 1 juli, 16:00 UTC (18:00 onze zomertijd) is het LotW weer in de lucht.

De ARRL zegt daarover:

“Naarmate het werk aan het netwerk vorderde, merkten sommige gebruikers dat het LoTW af en toe online was, waarbij zo’n 6600 logs werden geüpload. De logs werden pas dit weekend verwerkt, omdat we testten of de interfaces met LoTW goed functioneerden.

We ondernemen stappen om de waarschijnlijk enorme toestroom van logboeken te helpen beheren. Als je grote uploads hebt, bijvoorbeeld van wedstrijden of van een DX-peditie, verzoeken we je een week of twee te wachten voordat je uploadt, zodat LoTW de kans krijgt om de achterstand in te halen. We hebben ook een proces geïmplementeerd om logbestanden met overmatige duplicaten te weigeren. Upload niet uw volledige logbestand om er zeker van te zijn dat uw contacten zich in LoTW bevinden, aangezien deze worden afgewezen. Ten slotte: bel het ARRL-hoofdkantoor niet om problemen te melden die u ondervindt met LoTW. U kunt contact opnemen met de ondersteuning via LoTW-helparrl.org.

Tot het einde van het jaar kunt u geplande tijden tegenkomen waarop LoTW niet beschikbaar zal zijn. We hebben deze tijd nodig om de operationele en infrastructuurverbeteringen te evalueren die we aan LoTW willen aanbrengen. Deze tijden worden bekend gemaakt.

We stellen uw geduld op prijs gedurende de uitdagingen die we hebben doorstaan ​​en die ervoor zorgden dat LoTW niet meer gebruikt kon worden. We kennen het belang van LoTW voor onze leden en voor de tienduizenden LoTW-gebruikers die geen ARRL-lid zijn. LoTW is, vlak na QST, ons op een na populairste ARRL-voordeel.”

 

Geef een reactie