NASA kondigt ISS-app aan

ISS

ISSNASA heeft een app voor iPhone, iPad en Andoid aangekondigd: de ISSLive! app. De ISS Live! app pesenteert live streaming data vanuit het International Space Station ISS.

 

 

 

Gebruikers kunnen een virtuele 3-D reis maken door het Mission Control Center en het ruimtestation, en tevens schermen van mission control bekijken die real-time gegevens tonen. Via de app zijn ook interactieve leerzame lessen beschikbaar die gebruik maken van deze gegevens, alsmede timelines met details van de individuele bemanningsleden, sociale media en details van internationale wetenschappelijke experimenten. Volgens de NASA is ISSLive! een innovatieve, interactieve applicatie die een geheel nieuwe manier biedt om meer over het International Space Station te weten te komen. Voor meer informatie over de app en waar je deze kunt downloaden, zie deze link. Daar vind je de buttons voor de iPhone App Store en de Android Market.